Golfens dag för nyfikna nybörjare!

Lördag 26 maj kl 11-14

Prova-på-att-slå – träning för nybörjare, kl 11-14

Lär dig grunderna för att slå iväg en golfboll! Vi håller med klubbor, bollar och medlemmar som kan ge en första lektion i grunderna!

Golftävling för nybörjare – Rookiegolf – från 12.00

Golf är som roligast på banan! Spela 9 hål tillsammans med en godkänd golfare (hcp 36). Anmäl dig senast onsdag 23 maj. Du kan även anmäla dig tillsammans med en vän som spelar golf!

Generösa avgifter för nya medlemmar!

Mycket generösa avgifter för nybörjare, inkl Grönt-kort-utbildning, och för dig som vill börja igen efter några år utan medlemsakp!

Lathund för betalningar via MinGolf

Klicka på bilderna för att se en större version!

1. Logga in på Min golf som vanligt.

2. Klicka på ”Mina sidor”, se bild nr 1.

3. Klicka på ”Mina betalningar”, se bild 2.

4. Kryssa i de avgifter du ska betala, och tryck på den gröna knappen ”Betala med kort”, se bild 3.

5. Fyll i dina kortuppgifter för att genomföra betalningen.

Friskvårdspeng

I o m det nya beslutet från Skatteverket att godkänna även golf som friskvårdsaktivitet, har vi satt samman fyra olika alternativ som vi hoppas att du kan få från det företag du är anställd på. Medlemsavgift i en golfklubb är undantagen men däremot kan du betala din kurser och egen träning på klubben med hjälp av friskvårdspengen.

Om ni inte känner till om ni har möjlighet att ta emot friskvårdsbidrag på företaget, föreslår vi att ni ställer frågan till ansvarig på företaget. Vid  köp via tredje part, som ex offentlig verksamhet ibland kräver, så är vårt krav att de pengar som kommer klubben tillgodo motsvarar samma belopp som övriga, utan trejdepartsavtal, betalar.

När du visar upp en underskriven rekvisition/beställning från företaget så fakturera vi kostnaden direkt.

Moms tillkommer.

Klicka på bilden till höger för att se våra fyra paket-erbjudanden!

Gräsroten

Du som spelar hos Svenska Spel – visste du att du kan stödja Friiberghs ungdomverksamhet genom Gräsroten? Gräsroten delar årligen ut 50 miljoner kronor till ungdomsverksamhet i hela Sverige. 2016 mottog Friibergh 2635 kr, med din hjälp kan vi öka den siffran!
Läs mer här!

Frivilliga gåvor och bidrag

till vår klubb kan sättas in på vårt gåvokonto ”Nya Friiberghs” på Sparbanken i Enköping.
Kontonummer: 8305-5 4318721-0