OBS! Banan stänger för säsongen den 23 oktober!

NEDSLAGSMÄRKEN
Nu på hösten är det extra viktigt att man lagar nedslagsmärken på greenerna på rätt sätt. Här är en video som visar hur det går till!
Klicka här!

Gräsroten

Du som spelar hos Svenska Spel – visste du att du kan stödja Friiberghs ungdomverksamhet genom Gräsroten? Gräsroten delar årligen ut 50 miljoner kronor till ungdomsverksamhet i hela Sverige. 2016 mottog Friibergh 2635 kr, med din hjälp kan vi öka den siffran!
Läs mer här!

Medlemsundersökning

Den 14 september går säsongens tredje och sista medlemsenkät Players 1st ut till våra medlemmar.

Players 1st ärett kostnadsfritt verktyg från Danmark som Svenska Golfförbundet och över 300 svenska klubbar deltar i. Även klubbar i Finland, Norge, Danmark och Holland deltar, vilket gör verktyget mycket kraftfullt

Styrelsen är mycket angelägen om att du tar dig tid att svara på enkäten. Den kan hamna i skräpmailen, så håll utkik! Resultatet från dina och övriga medlemmars svar blir ett viktigt instrument i klubbens ständiga utvecklings- och förbättringsarbete, som gynnar både gäster och personal och därmed särskilt dig som medlem!

/Styrelsen

SKYMNINGSGREENFEE!

Fr o m 2 juni har vi Skymningsgreenfee, fredag – söndag från kl 14:00. Då kostar det bara 250 kr!

Frivilliga gåvor och bidrag

till vår klubb kan sättas in på vårt gåvokonto ”Nya Friiberghs” på Sparbanken i Enköping.
Kontonummer: 8305-5 4318721-0

Här jobbas det för fullt med dragning av fiber…nej, den här gången är det blivande vildsvinsstängsel! Våra seniorer är fantastiska att ställa upp, så banpersonalen hinner göra banan i bästa skick!

INFORMATION OM VECKA 42

Nästa vecka, vecka 42, blir den sista veckan för i år.

Banan är i bra skick men bilförbud gäller.

Reception och tidbokning är öppet 10- 14 samtliga dagar. Före 10 och efter 14 är det ”fri fart”. Gäster skriver in sig i greenfeeboken och betalar med kontanter i greenfeekuvert eller med Swish.

Restaurangen har stängt.

Varmt välkomna.

Information från banpersonalen: Vi har höjt klipphöjden på greenerna för att förbereda dem inför vintern.