Information v. 33

⛳Info från banpersonalen:
Underhållet av banan pågår som sedvanligt, och vi planerar dressing av greenerna samt jobba på bevattningssystemet som tog stryk i åskan förra veckan.

☀Info från receptionen/kansliet.
Trots att vi nu fått lite regn så är det fortfarande ordentligt torrt i skog- och mark. Vi ber därför att rökare är extra uppmärksamma, och undviker att röka ute på banan.

Det finns nu både kaffe och dryck att köpa i receptionen ifall att ni spelar innan restaurangen öppnat.

🔘MÅNDAG
Spel som vanligt. Tänk på att det redan är mycket bokat på förmiddagen.
▪️09:00 GGG (Gum- och GubbGolf). Välkomna senast 08:30 för att hinna ordna bollarna.

🔹Juniorträning:

🔘TISDAG
🏆 Tävling, H60 div 3-4
Banan avstängd.

🔘ONSDAG

🔺Onsdagsgolfen.
Utslag 17:30 men kom gärna 17:00 så vi kan lotta utan stress!

🔘TORSDAG

🔺Damkväll 18:00.
Kom gärna tidigare för fördelning i bollar! Vill du vara med och hjälpa till med damaktiviteter, hör gärna av dig till Birgitta Magnusson, på tel 070-587 91 25!

🔹Juniorträning:

🔘FREDAG

🔘LÖRDAG
Spel som vanligt. Tänk på att det redan är mycket bokat.

🔘SÖNDAG
🏆 Tävling, H50 div 1
Banan avstängd.

Lathund för betalningar via MinGolf

Klicka på bilderna för att se en större version!

1. Logga in på Min golf som vanligt.

2. Klicka på ”Mina sidor”, se bild nr 1.

3. Klicka på ”Mina betalningar”, se bild 2.

4. Kryssa i de avgifter du ska betala, och tryck på den gröna knappen ”Betala med kort”, se bild 3.

5. Fyll i dina kortuppgifter för att genomföra betalningen.

Friskvårdspeng

I o m det nya beslutet från Skatteverket att godkänna även golf som friskvårdsaktivitet, har vi satt samman fyra olika alternativ som vi hoppas att du kan få från det företag du är anställd på. Medlemsavgift i en golfklubb är undantagen men däremot kan du betala din kurser och egen träning på klubben med hjälp av friskvårdspengen.

Om ni inte känner till om ni har möjlighet att ta emot friskvårdsbidrag på företaget, föreslår vi att ni ställer frågan till ansvarig på företaget. Vid  köp via tredje part, som ex offentlig verksamhet ibland kräver, så är vårt krav att de pengar som kommer klubben tillgodo motsvarar samma belopp som övriga, utan trejdepartsavtal, betalar.

När du visar upp en underskriven rekvisition/beställning från företaget så fakturera vi kostnaden direkt.

Moms tillkommer.

Klicka på bilden till höger för att se våra fyra paket-erbjudanden!

Gräsroten

Du som spelar hos Svenska Spel – visste du att du kan stödja Friiberghs ungdomverksamhet genom Gräsroten? Gräsroten delar årligen ut 50 miljoner kronor till ungdomsverksamhet i hela Sverige. 2016 mottog Friibergh 2635 kr, med din hjälp kan vi öka den siffran!
Läs mer här!

Frivilliga gåvor och bidrag

till vår klubb kan sättas in på vårt gåvokonto ”Nya Friiberghs” på Sparbanken i Enköping.
Kontonummer: 8305-5 4318721-0