Hej alla!
Nu när vi närmar oss slutet på säsongen fungerar det så här tills vidare:
Det är bollränna alla dagar utom fredag, lördag och söndag 10 – 14.
Vill ni boka bilar kan det bara göras den tiden.
I receptionen kommer via att ha kaffe och dricka och kan fixa toast vid behov.
Vi kollar av telefonen fredag-söndag. Är det något brådskande du vill ha hjälp med, skicka ett mail, så svarar vi så fort vi bara kan.

Banan är fortfarande jättefin och vädret är ju helt underbart just nu, så kom och spela!

Lathund för betalningar via MinGolf

Klicka på bilderna för att se en större version!

1. Logga in på Min golf som vanligt.

2. Klicka på ”Mina sidor”, se bild nr 1.

3. Klicka på ”Mina betalningar”, se bild 2.

4. Kryssa i de avgifter du ska betala, och tryck på den gröna knappen ”Betala med kort”, se bild 3.

5. Fyll i dina kortuppgifter för att genomföra betalningen.

Friskvårdspeng

I o m det nya beslutet från Skatteverket att godkänna även golf som friskvårdsaktivitet, har vi satt samman fyra olika alternativ som vi hoppas att du kan få från det företag du är anställd på. Medlemsavgift i en golfklubb är undantagen men däremot kan du betala din kurser och egen träning på klubben med hjälp av friskvårdspengen.

Om ni inte känner till om ni har möjlighet att ta emot friskvårdsbidrag på företaget, föreslår vi att ni ställer frågan till ansvarig på företaget. Vid  köp via tredje part, som ex offentlig verksamhet ibland kräver, så är vårt krav att de pengar som kommer klubben tillgodo motsvarar samma belopp som övriga, utan trejdepartsavtal, betalar.

När du visar upp en underskriven rekvisition/beställning från företaget så fakturera vi kostnaden direkt.

Moms tillkommer.

Klicka på bilden till höger för att se våra fyra paket-erbjudanden!

Gräsroten

Du som spelar hos Svenska Spel – visste du att du kan stödja Friiberghs ungdomverksamhet genom Gräsroten? Gräsroten delar årligen ut 50 miljoner kronor till ungdomsverksamhet i hela Sverige. 2016 mottog Friibergh 2635 kr, med din hjälp kan vi öka den siffran!
Läs mer här!

Frivilliga gåvor och bidrag

till vår klubb kan sättas in på vårt gåvokonto ”Nya Friiberghs” på Sparbanken i Enköping.
Kontonummer: 8305-5 4318721-0