Det här vill vi:
Damkommitténs aktiviteter riktar sig till alla damer på klubben, oavsett ålder och hcp. Vårt mål med verksamheten är att vi ska ha kul tillsammans när vi utövar vårt gemensamma intresse golf!
Samtidigt hoppas vi på att vi kan förbättra vårt spel genom att lära av varandra.
För visst är det härligt och avkopplande att efter en stressig dag komma ut i friska luften på Friiberghs GK, uppleva naturen, umgås med andra golfspelande damer och samtidigt få lite motion på ett lättsamt sätt.

Så tog 2017 års säsong slut!

Tack alla damer/tjejer för i år! Trots att sommaren uteblev, ja alltså de där riktigt heta dagarna i alla fall, så har vi haft en härlig golfsommar! Eller hur!?!

Lika skojigt som alltid på våra enklare sammankomster så även i kväll, på avslutningen! Vi började med en enkel tävling med putter – och den vanns med en hårsmån av Rigmor före Gunnel. Viggo, lika bussig som alltid, lagade en god avslutningsmiddag åt oss, med överraskning till kaffet!

Och så var det utdelning av vinster på Birdieträdet förstås. Nästan alla hade lyckats så det blev många priser!

Till kommande sommar är vi glada om fler visar intresse, särskilt för att hjälpa till i damkommittén!!

Både Lisbeth och Monica avgår och Birgitta är nu ensam kvar. Så vill du eller vet någon hör av dig till Birgitta Magnusson, så fort som möjligt. Det ska ju planeras för kommande sommar!!!

Tack både Lisbeth och Monica för ett grymt jobb och välkomna att fortsätta ”leka” med oss framöver!!

Damkommitté-gänget
Birgitta Magnusson, Monika Söderstedt, Lisbeth Karlsson

Bilder från kvällen finns här.

DAMKOMMITTÉN 2018

Birgitta Magnusson 070–587 91 25
birgitta@bioma.se

Ansvarig för D70 Seriespel
Ronnie Bengtsson 070-508 11 97
ronnie@ronsson.se

Damresan till Johannesberg!

Jodå, vi kom iväg och fick med oss riktigt bra väder!! 12 glada damer gav sig ut på äventyr…
Vi startade allihop med lunch innan första start. Sen bar det iväg och vissa av oss spelade golf, andra förlorade bollar…
Det blev inte så mycket tid för dusch innan middagen serverades, men med full rulle så klarade vi det med.  Och efter middagen blev det lite ”samkväm” – dock inte så länge. Vi hade första start klockan 09.00 morgonen efter, innan dess skulle rummen lämnas och frukost intagas. Så skedde, sen var det dags igen – ut i grönsakslandet…
Bildbevis finnes att beskåda här!

Avslutstävlingen den 18 september 2016
Ja, så tog den här sommaren slut med! Så fort den gick och så mycket roligt vi haft! Avslutsdagen firades med en 18-hålstävling som avslutades med middag!
Hildegun demonstrerade Mary Kays sortiment och vi kunde handla med rabatterat pris.
Det delades ut vinster av alla de slag; närmast hål, längsta drive och vinnare av tävlingen. Och så var det birdiesarna och lotteriet!
Viggo hade lagat du suverän fisksoppa (jag kan inte stava till boulebass eller vad det heter, men alla vet vad fisksoppa är väl). Och hon som inte tål fisk fick biff som var himmelsk! Tack Viggo!
Bilder finns givetvis – och vi kan konstatera att man biter ihop när det ska puttas…kolla själv!
Bilder här!


Resan 2016 gick till Nora och bilderna hittar du här!