GREENFEE

betalas i receptionen innan spel eller via brevinkastet då receptionen är stängd. Det går även bra att betala med Swish!
Samtliga spelare, även Friibergh-medlemmar, ska registrera sig i receptionen innan spel.

Greenfee 2018          Senior                   Junior               9 hål

Vardagsgreenfee      400:-                    200:-                230:-/100:-

Helggreenfee            500:-                    250:-                280:-/120:-

OBS! Priserna ovan är ordinarie pris. Från och med slutet av september provar vi att erbjuda dynamisk prissättning utav greenfee. Det betyder att priset styrs av efterfrågan. Priset justeras av sig själv genom GIT, och det aktuella priset syns i GIT när vi bokar starttiden eller när ni bokar själva via appen Min Golf Bokning som finns att ladda ner för både Apple och Android.

*Rangebollar kostar 20 kr för 30 bollar! Där kan betala med poletter, Rangekort och betalkort!
*Greenfecheckarna går bra att använda för 2 niohålsrundor!
*Gäst till spelrättsmedlem har 100 kr rabatt (1 gäst/medlem)
*Vi har bonuskort, ”spela 3 gånger, få den 4:e gratis”! (OBS! Gäller ej vid rabatterad greenfee och greenfeecheckar!)
*GKplus-medlemmar spelar gratis alla vardagar och efter 13:00 på helger.
*Golfhäftet gäller endast helgfria vardagar och ger endast rabatt på ordinarie greenfee. Golfhäftet Plus gäller inte längre hos oss.
*Upplands-greenfee! Vi har 25% rabatt på vardagsgreenfeen för alla upplandsklubbar som ingår i Upplands-överenskommelsen. Ni kan gå på UGF:s hemsida och se vilka klubbar som ingår! www.upplandsgolf.se
*Introduktionskort från SGF, UGF, GAF, PGA & SGA. Innehavare av introduktionskort är välkomna att besöka Friibergh. Kortet gäller alla dagar (även helgdagar). Du kan använda dig av kortet vid ett tillfälleunder året. Kontakta receptionen, telefon 0171-46 30 12 eller mejla till: info@friiberghsgk.se så att vi kan bekräfta ditt besök.

Tidbokning/Kansli : 0171-46 30 12 info@friiberghsgk.se