GREENFEE

betalas i receptionen innan spel eller via brevinkastet då receptionen är stängd. Det går även bra att betala med Swish!
Samtliga spelare, även Friibergh-medlemmar, ska registrera sig i receptionen innan spel.

Greenfee 2018          Senior                   Junior               9 hål

Vardagsgreenfee      400:-                    200:-                230:-/100:-

Helggreenfee            500:-                    250:-                280:-/120:-

OBS!
*Rangebollar kostar 20 kr för 30 bollar! Där kan betala med poletter, Rangekort och betalkort!
*Greenfecheckarna går bra att använda för 2 niohålsrundor!
*Gäst till spelrättsmedlem har 100 kr rabatt (1 gäst/medlem)
*Vi har bonuskort, ”spela 3 gånger, få den 4:e gratis”! (OBS! Gäller ej vid rabatterad greenfee och greenfeecheckar!)
*GKplus-medlemmar spelar gratis alla vardagar och efter 13:00 på helger.
*Golfhäftet gäller endast helgfria vardagar. Golfhäftet Plus gäller inte längre hos oss.
*Upplands-greenfee! Vi har 25% rabatt på vardagsgreenfeen för alla upplandsklubbar som ingår i Upplands-överenskommelsen. Ni kan gå på UGF:s hemsida och se vilka klubbar som ingår! www.upplandsgolf.se
*Introduktionskort från SGF, UGF, GAF, PGA & SGA. Innehavare av introduktionskort är välkomna att besöka Friibergh. Kortet gäller alla dagar (även helgdagar). Du kan använda dig av kortet vid ett tillfälleunder året. Kontakta receptionen, telefon 0171-46 30 12 eller mejla till: info@friiberghsgk.se så att vi kan bekräfta ditt besök.

Tidbokning/Kansli : 0171-46 30 12 info@friiberghsgk.se