Kom igång med Claes i maj!

Claes Eklund, vår duktiga PRO som kom till oss våren 2017, gillar Friiberghs GK. Han talar gärna om stämningen, gemenskapen och den härliga attityd som genomsyrar klubben. Därför kommer han tillbaka nästa år och både han och styrelsen hoppas att fler kommer
att ta del av hans gedigna kunskaper inom golf. Claes är också anlitad av Sofielunds GK där han varje år utbildar flera hundra nya golfare under helgerna. Så kommer det att bli även nästa år.

GRUPPTRÄNING ”SVINGA LOSS” UNDER MAJ 2018

Claes inleder säsongen hos oss när han är tillbaka till Sverige i början av maj och vi vet att flera av er önskar träning i grupp, dels för att det är roligare, dels för att det blir billigare.
Exakta dagar och tider kommer att bestämmas senare men vi har preliminärt bestämt tisdags- och torsdagskvällar. Claes har också ansvaret för klubbens juniorträning.
TRÄNINGSGRUPP: Minst 6 personer per grupp
TRÄNINGSVECKOR: Prel. vecka 19 (tisdag 10 maj) – vecka 22
TRÄNINGSTILLFÄLLEN: Totalt 5 kvällar under maj (prel start 8 maj); 1 tim/gång
DAGAR & TIDER: Prel. tisdagar kl 18.00-19.00
KOSTNAD: Endast 950 kr för 5 tillfällen.
TRÄNINGSINNEHÅLL: Allt du behöver för att komma igång bra till säsongen

ANMÄL DIG DIREKT

Träningen kommer att pågå under maj månad, ev en dag i juni. Vi vet att många av er önskar träning i grupp, dels för att det är roligare, dels för att det blir billigare.
Vi tar emot din anmälan på: info@friiberghsgk.se och vi återkommer senast 30 mars
om dagar, tider och exakt upplägg. Betalning görs direkt i receptionen första kursdag.

NYBÖRJARKURSER; GRÖNT KORT + 1 ÅRS MEDLEMSKAP

Under maj och framåt kommer Claes även att planera in kurser för nybörjare och vi tror att vi har ett av Sveriges billigaste paket för nybörjare. Eleven lär sig alla slag och spelet i stort med målsättningen att nå Grönt kort. Dessutom ingår ett prova-på-medlemskap för
2018. Vi ska även kunna erbjuda faddrar till de fadderrundor som ska spelas.
Claes återkommer med info om fler kurser på hemsidan innan säsongstart.

Vid frågor till Claes: maila claes007@live.se eller skicka SMS till 070-775 78 09

LEKTIONSPRISER 2017

25 min 300:- + en person 400:-

50 min 500:- + en person 600:-

Spel på bana 9 hål: 1.000:-

Driving Range bollar ingår.

Bokas på mobil 070-7757809
Välkommen!