Friskvårdspeng

I o m det nya beslutet från Skatteverket att godkänna även golf som friskvårdsaktivitet, har vi satt samman fyra olika alternativ som vi hoppas att du kan få från det företag du är anställd på. Medlemsavgift i en golfklubb är undantagen men däremot kan du betala din kurser och egen träning på klubben med hjälp av friskvårdspengen.

Om ni inte känner till om ni har möjlighet att ta emot friskvårdsbidrag på företaget, föreslår vi att ni ställer frågan till ansvarig på företaget. Vid  köp via tredje part, som ex offentlig verksamhet ibland kräver, så är vårt krav att de pengar som kommer klubben tillgodo motsvarar samma belopp som övriga, utan trejdepartsavtal, betalar.

När du visar upp en underskriven rekvisition/beställning från företaget så fakturera vi kostnaden direkt.

Moms tillkommer.

Klicka på bilden till höger för att se våra fyra paket-erbjudanden!

Frivilliga gåvor och bidrag till vår klubb kan sättas in på vårt gåvokonto ”Nya Friiberghs” på Sparbanken i Enköping.

Kontonummer: 8305-5 4318721-0

GAMLA FRIIBERGHARNA
Varje år samlas de medlemmar som var med från början, när klubben föddes. Inte alla tyvärr, men många. Och varje år har vi lika roligt med golf och sedan mat och prisutdelning.
Vinnarna för varje år har i uppdrag att ordna nästkommande års fest. Årets arrangörer var Sölwe Pettersson Och Yvonne Engman.
Och de som vann 2017 blev Sölwe Pettersson med Bosse Engman! Så samma familjer bjuder in till 2018 års festligheter!
Bildbevis här!