Välkomna till 2018 års säsong med Gubb- och GumGolfen! Alla som fyllt eller fyller 50 år eller mer under 2018 är välkomna att vara med!

Vi börjar på måndagen efter städdagen, preliminärt den 30 april med kanonstart kl 09:00. Som vanligt – var där i god tid (absolut senast 08:30) för fördelning av bollarna!

1;a måndagen i månaden spelas alltid poängbogey. Vi spelar som vanligt singelspel ända fram till den sista måndagen i varje månad, då vi spelar någon form av lag-/parspel. maj: Bästboll, juni: 2-manna scramble, juli: Irish Greensoome, augusti: 2-manna scramble, september :3-manna scramble. Paren lottas och resultatet kommer INTE att ingå i den totala sammanställningen.

De 5 bästa varje måndag vinner pris. Kostnaden är densamma som tidigare; 40,- per person.

Vi har 2 tävlingar som löper över hela säsongen; Eclectic som tidigare år men även något vi valt att kalla 5:an: Där summerar ni era 5 bästa nettoresultat från singeltävlingarna. Båda dessa tävlingar kostar 50,- per säsong vardera och pengarna går till prisbordet!

Även i år har vi bokat en 2-dagarsresa, som går till Orresta, den 22-23 augusti. Mer information kommer.

Varmt välkomna till ännu en härlig GGG-säsong!
Seniorkommttén

Seniorkommittén 2018

Olle Wallin, ordförande
070-316 31 13
Henrik Björkänge
070-581 10 85
henrik.bjorkange@telia.com
Göran Egerstad
070-316 57 43
goranegerstad@gmail.com
Yvonne Engman
070-685 63 72
yvonneengman95@gmail.com
Ulla-Britt Jarl
070-696 90 16
familjen.jarl@telia.com

ÄLGGOLF och GGG-AVSLUTNING 2017!
I år fick vi på nytt fått förmånen att spela vår avslutnings- och älggolf på Burvik,
tisdagen den 10 oktober! Vi fick kaffe och macka före utgång och efter tävlingen serverades det lunch.
Tack Burvik för en positiv dag, mindre tack till vädergudarna som inte kunde hålla tätt… Trots det tog vi oss runt allihop, mer eller mindre blöta och med gott humör!

Göran Egerstad tog hem de flesta priserna, dagens tävling vanns dock stort av Ingo Asphamn!
Och Ronny Svensson tackade för sig och överlämnade ordförandeskapet för Seniorkommittén till Olle Wallin!
Lite bilder från det hela hittar du här!


Älggolf och avslutning för GGG 2016
I år gick resan till Köpings GK, som generöst tog emot oss, hela 47 personer, denna gång. De öppnade hål 1-9 för oss, trots att de egentligen var stängda för året!

Vi började med kaffe och goda mackor. Därefter blev det kanonstart kl 10:00 och i år behövde vi inte vänta på att frosten skulle släppa! Efter att alla tagit sig runt banan visade det sig att årets vinnare blev Kjell Dufvenberg, på 73 slag netto, tätt följd av Göran Egerstad på 74 och Bosse Ekenhjälm på 75. För segern i Älggolfen fick Kjell en fin bag, som skänkts av Olle Samson. Bosse Ekenhjälm svarade också för en HIO, på det sista slaget för honom i tävlingen! Ett stort grattis till honom!

Tyvärr var inte vår mästerfotograf Ronnie med och förevigade allt. Vi hoppas hon kan vara med nästa år.
Årets bästa resultat på GGG-rundorna svarade Bosse Engman för. Han fick också pris för att ha deltagit samtliga gånger, liksom Olle Samson.
Därefter följde utdelning av priser för Eclectic och Femman, samt bollpaket till alla som varit med 5 gånger eller mera.
Innan vi skildes åt serverades en god pannbilff med tillbehör av restaurangen, som även de hade öppet enbart för oss denna dag.
Ett stort tack till Köpings GK för ett generöst mottagande och till alla som deltog. Nu är det bowling på onsdagar som gäller tills vi ses i vår igen!


Omberg 2016
GGG 2-dagarsresa gick detta år till Omberg vid Vättern 2016. Vi spelade golf av blandad kvalité, men alla med ett glatt humör! Och vi åt gott och sov en stund med. Att vi hade trevligt framgår nog av bilderna.

Bilder här!

Friiberghs Seniorers 2-dagars 2015

Bilder här!

.