Junior

Välkommen till oss ärande junior, vår viktigaste medlem!

För oss på Friiberghs GK är juniorerna vår framtid, hos oss ska alla som vill få chansen att ta del av den glädje som sporten golf kan skapa. Med vårt engagemang och tillgänglighet vill vi skapa en miljö där juniorer kan växa och utveckla sin kärlek till golf. Med våra professionella tränare och funktionärer skapas en ypperlig möjlighet till att lära och utveckla. Enkelhet, glädje och gemenskap är nyckeln.

Vi erbjuder träning och läger för juniorer 6-21 år. Grupperna delas främst in efter ålder, önskemål och behov. Våra träningsgrupper startar v.19 med träning på måndagar och spelträningar på onsdagar. Träningen sköts av våra tränare Lisa och Ida med stöd av ledare.

Det är inget krav på medlemskap i klubben men det finns bra erbjudanden för juniorer.

* Medlemskap är gratis för alla som är med på lägret eller i träning under 12 år, 500kr för 13-16 år och 1500kr för de som är 17-21 år

För alla juniorer i träning ingår en vattenflaska och för de under 12 år ingår även häftet Golfäventyret. Det finns juniorklubbor att låna kostnadsfritt om du är med i träningsverksamheten. Vi kommer att använda Laget.se för att öka kommunikationen mellan dig som junior och föräldrar.

Träningstider

v.19-24 Vårträning sker måndagar och onsdagar
v.26 Juniorläger 24-26 juni med en övernattning för de som vill
v.31 Öppna heldagsträningar kl.10-15 =30 juli och 1 augusti
v.32-38 Höstträning sker måndagar och onsdagar

PRISER

Vårträning 12 gånger för 1000kr

Juniorläger v.26 tre dagar med en övernattning för 1000 kr

Heldagsträning v.31 300kr/person/dag inklusive lunch

Höstträning 14 gånger för 1000kr

* om anmälan sker efter träningarna har startat dras 100kr per pass som gått av – anmälan är alltid öppen! Anmälningsavgifterna för juniorträning faktureras v.27 för vår och läger. Sedan v.39 för heldagsträning och höstträning.

TIDER

Våra träningsgrupper tränar på måndagar och har spelträningar på onsdagar – alltid samling på rangen!

Måndagar kl.18.00-19.00 för yngre juniorer
Måndag kl.19.00-20.00 för äldre juniorer

Onsdagar spel för alla juniorgrupper med start 18.00 yngre är klara 19.30 och äldre spelar så länge de orkar och vill. Vi startar samtidigt och är flera tränare på plats bla Ida & Lisa som spelar med olika grupper på olika banor beroende på nivå och ålder.

ANMÄLAN TILL TRÄNING

Träning: tranare@friiberghsgk.se

Ange Namn, ålder och HCP samt ev övriga önskemål

ANMÄLAN TILL LÄGER

Görs här: https://esmaker.net/nx2/s.aspx?id=f8d7f6224f04

Har ni några frågor går det även bra att ringa Lisa på 070-7221086

Viktiga datum 2024

6 maj första träningsdagen ute på Friibergs GK

19 maj Juniordag på klubben med träffar för föräldrar och olika golf stationer för juniorer!

24-26 juni Juniorläger – OBS sista anmälan 30 maj!

30 juni Heldagsträning kl.10-15

1 augusti Heldagsträning kl.10-15

3 augusti Golfens Ledarutbildning 1 kl.9-14

Anmälan och info här: https://mingolf.golf.se/Competition/4561612

Öppen för alla som vill stötta barn med deras golf – gratis för alla medlemmar på Friiberghs GK.

10-11 augusti KM i år hoppas vi flera juniorer vill vara med!

21 september Junioravslutning med flera roliga aktiviteter på klubben!